پلمب واحد‌های صنفی متخلف در اهواز

مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در محدوده غرب شهرستان اهواز به سبب رعایت‌نکردن پروتکل‌های کرونایی پلمب شد.

دبیر شورای سلامت و امنیت مواد غذایی کلانشهر اهواز گفت: ۲۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در محدوده غرب شهرستان اهواز به سبب رعایت نکردن پروتکل‌های کرونایی پلمب شد.
مهران احمدی بلوطکی افزود: این اقدام بهداشتی در جهت اجرایی کردن دستورالعمل‌های مرتبط با کرونا شامل فاصله گذاری اجتماعی، الزامات سلامت محیط و کار در مراکز و اماکن و همچنین آیین‌نامه ماده ۱۳ انجام شد.
وی ضمن قدردانی از زحمات کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز ادامه داد: مدیران و متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید نکات بهداشتی را طبق پروتکل‌ها و آیین‌نامه‌های بهداشتی موجود رعایت کنند.
احمدی خاطر نشان کرد: مراکز از لحاظ بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، بهداشت ساختمان و بهداشت مواد غذایی، به‌ویژه در شرایط کنونی از لحاظ پروتکل‌های بهداشتی کرونا مورد بررسی و نظارت قرار می‌گیرند و آن‌ها ملزم به رعایت این موارد هستند.
0/5 (0 Reviews)

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of