سیل اخیر باید منجر به اصلاح زیرساخت‌ها و توسعه آموزش شود

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: حضور جمعیت هلال احمر و نیاز به آموزش‌های امدادی امری اجتناب ناپذیر است و امیدوارم که سیل به فرصتی برای اصلاح زیرساخت‌ها و ارائه آموزش‌های مناسب تبدیل شود.

آیین تجلیل از امدادگران، نجاتگران و جوانان جمعیت هلال احمر استان خوزستان که در امداد رسانی به مناطق سیل زده استان و طرح امداد و نجات نوروزی شرکت کرده بودند، صبح امروز برگزار شد.

آیت الله سید ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز با اشاره به سیلاب اخیر، اظهار کرد: سیره پایدار ائمه اطهار(ع) و رسول اکرم(ص) کمک به دیگران بود؛ جریان سیل اخیر نیز بی سابقه بود و آنچه از حجم بارندگی‌ها ثبت شده بود در دهه‌های اخیر سابقه نداشت اما خوزستان مانند دوران دفاع مقدس کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشت.

وی افزود: این صمیمیت، همدلی و اخوتی که بین مردم، مسوولان و سیل زدگان حاکم بود صحنه‌های زیبایی را رغم زد و آنچه که باید از نظر خدمات، به بهترین شکل ارائه شد تا جایی که طبق نظر گروه‌های صلیب سرخ بین المللی، سطح خدمات ارائه شده از استانداردهای روز دنیا نیز بالاتر بود.

حسن‌زاده عنوان کرد: به نظر من این اولین بار بود که نه تنها از لحاظ تامین چادر، پوشاک و … بلکه در زمینه روانشناسی و به خصوص روانشناسی کودکان نیز هلال احمر خوزستان درخشان بود و نگاه همه جانبه‌ای داشت.

وی افزود: قطعا اگراین تلاش‌های شبانه روزی نبود، با آسیب‌های ناشی از سیل بیشتری مواجه می‌شدیم؛ سیل تمام شد اما یادگاری که از سیل باقی ماند همدلی‌هایی است که بسیار ارزشمند است.

پرونده خوبی در سیلاب اخیر داشتیم

علی خدادادی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان، اظهار کرد: استان خوزستان از نظر تاریخی با بحرانی بی سابقه مواجه شد و این سیلاب در استان خوزستان برخلاف لرستان، به شکل مضمن و تدریجی بود لذا مدیریت بحران استان شرایطی را فراهم کرد تا با بحران‌های اجتماعی و مسائل ناشی از سیل مواجه نشویم.

وی افزود: در حوزه امدادرسانی نیز علی‌رغم تنگناها و محدودیت‌هایی که در امکانات امدادی داشتیم تلاش‌های خوبی توسط امدادگران صورت گرفت و تمام محدودیت‌ها با تلاش مضاعف جبران و باعث شد که پرونده خوبی در این سیل داشته باشیم.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان عنوان کرد: نیروهای مردمی از اقشار مختلف با در اختیار قرار دادن امکاناتشان باعث یک هم‌افزایی و انسجام ملی شدند که می‌تواند درسی برای آیندگان باشد.

وی افزود: ۳ بخش جوانان، نیروهای داوطلب و نیروهای امدادگر در حوزه سیلاب فعالیت داشتند که با همکاری هم توانستند شرایطی را در جهت مقابله با این بحران ایجاد کنند.

خدادادی گفت: حضور جمعیت هلال احمر و نیاز به آموزش‌های امدادی امری اجتناب ناپذیر است و امیدوارم که سیل به فرصتی برای اصلاح زیرساخت‌ها و ارائه آموزش‌های مناسب تبدیل شود.

وی افزود: در تلاش هستیم که با مستندسازی و ارائه گزارش مناسب، علی رغم وجود تنگناهای بسیار، بتوانیم هر چه بهتر جمعیت هلال احمر را توسعه دهیم.

0/5 (0 Reviews)