• جمعه / 10 فروردین 1403 / 10:15
  • دسته‌بندی: خبر ویژه
  • کد خبر: 98041474883
  • خبرنگار : 2

گرفتن سفته برای تسهیلات بانکی سیل زدگان خوزستان حذف شد

رئیس گروه برنامه ریزی بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: گرفتن سفته برای تسهیلات بانکی سیل زدگان خوزستان با مصوبه شورای هماهنگی بانکهای استان حذف شد تا گامی مهم برای شتاب بخشیدن به روند پرداخت تسهیلات قرض الحسنه که مصوبه هیات دولت است برداشته شود.

حامد روحانی افزود: تنها شرط اساسی دریافت تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن روستایی و ۵۰۰ میلیون ریالی برای مناطق شهری با کارمزد چهار درصد داشتن ضامن است.
وی گفت: بنیاد مسکن برای تامین قانونی ضامن، گروه های سه نفره و پنج نفره که ضامن همدیگر شوند به بانکها معرفی می کند تا این گره نیز برطرف شود.
رئیس گروه برنامه ریزی بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: برای رفاه حال ساکنان سیل زده خوزستان، بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه سه سال تنفس پس از دریافت تسهیلات و در مجموع ۱۵ ساله خواهد بود.

دهیاران و بخشداران، روستاییان را برای گرفتن تسهیلات توجیه کنند
روحانی گفت: دهیاران و بخشداران مناطق سیل زده باید روستاییان را برای گرفتن تسهیلات و تامین ضامن به صورت زنجیره ای توجیه کنند تا روستاییان با اطمینان خاطر تسهیلات بانکی قرض الحسنه دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی روستاییان مناطق سیل زده از ضامن بودن واهمه دارند اظهار داشت: دهیاران و بخشداران با ارتباط نزدیکی که با روستاییان دارند باید روستاییان را توجیه کنند تا روند پرداخت تسهیلات متوقف یا کند نشود.
رئیس گروه برنامه ریزی بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه بانکهای در ۲ هفته اخیر برای پرداخت تسهیلات به صورت جدی و عملی پای کار آمده اند و برخی بانکها در ستادهای معین بنیاد مسکن خوزستان نمایندگی دایر کرده اند افزود: در دهه های اخیر هیچ گاه پرداخت بازسازی و تعمیر مسکن روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفری به این سهولت نبوده است.

ارسال ۱۰ هزار پرونده به بانکها برای پرداخت تسهیلات
روحانی گفت: در ۲ هفته اخیر ۱۰ هزار پرونده از بنیاد مسکن به بانکهای استان خوزستان برای پرداخت تسهیلات معرفی شده که از این تعداد چهار هزار پرونده منجربه عقد قرارداد شده است.
رئیس گروه برنامه ریزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیش بینی کرد در هفته آینده روند پرداخت تسهیلات بانکی به واحدهای مسکن احداثی و تعمیری در مناطق سیل زده شتاب گیرد.
بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته سه هزار و ۳۵۱ واحد مسکونی در خوزستان نیاز به احداث، و ۱۲ هزار و ۶۵۰ واحد در مناطق روستایی و شهری به تعمیر نیاز دارند.
طبق برنامه قرار است واحدهای تعمیری تا پایان تیرماه جاری و واحدهای احداثی در مناطق روستایی و شهری سیل زده خوزستان تا پایان آذرماه امسال به پایان برسد.
سیلاب فروردین امسال و سیل های آذر و بهمن ۱۳۹۷ خوزستان دست کم ۱۲۵ هزار میلیارد ریال به تاسیسات عمومی و زیربنایی، صنعتی، کشاورزی و مسکونی خسارت خوزستان وارد کرد و بر زندگی ۴۰۰ هزار نفر در ۲۱ شهرستان این استان تاثیر گذاشت.

0/5 (0 Reviews)