معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز: گردشگری سلامت باید در خوزستان توسعه یابد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: توسعه و توجه به گردشگری سلامت در استان یکی از نیازهای امروز نظام سلامت برای ارتقای سطح کیفی خود است.

رضا گنجی  بیان کرد: فراهم کردن زیرساخت های لازم برای گسترش گردشگری سلامت منجر به ارزآوری و فعال شدن چرخه اقتصادی حوزه سلامت برای اداره و ارتقای خود و همچنین توسعه استان خوزستان و کشور در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، علمی و … می‌شود.

وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تعامل و مشارکت حوزه معاونت درمان، امور بین الملل و معاونت غذا و دارو در تلاش برای برداشتن گام های جدیدی در زمینه رونق گردشگری سلامت هستیم.

گنجی گفت: گردشگری سلامت در کشورهای آسیایی به شدت در حال گسترش است تا جایی که سالانه بیش از یک تا ۲ میلیون نفر برای مقاصد درمانی مختلف به کشورهای پیشرو در امر گردشگری سلامت سفر می کنند و سود چند میلیارد دلاری عاید این کشورها می شود لذا ما باید برنامه های خود در این زمینه تدوین و اجرایی کنیم تا از این کشورها عقب نمانیم.

وی افزود: استان خوزستان با توجه به فاصله نزدیک و داشتن مرز مشترک زمینی- دریایی با برخی کشورهای همسایه و همچنین دارا بودن قابلیت های متنوع و وجود مراکز ارائه خدمات درمانی در حوزه های مختلف با کادر درمانی زبده، می تواند از مقاصد مهم گردشگری سلامت و جذب گردشگر درمانی باشد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز توسعه گردشگری سلامت در استان را نیازمند مشارکت فعال بین بخشی جهت ایجاد زیرساخت‌های جذب گردشگر سلامت دانست و گفت: علاوه بر ارکان نظام سلامت و دانشگاه علوم پزشکی به‌ عنوان متولی اصلی، سایر نهادها و ارگان‌ها نیز باید به‌ درستی نقش خود را در زمینه خدمات بازاریابی، حمل‌ونقل، خدمات رفاهی و حتی تفریحی ایفا کرده و از طرفی به دنبال رفع چالش‌ها و موانع گردشگری در ابعاد مختلف باشند.

وی افزود: حوزه دارو و ایجاد دسترسی امن و آسان گردشگران سلامت به دارو برای بهره مندی از خدمات درمانی از رسالت های معاونت غذا و داروی دانشگاه است و تلاش شده تا با فراهم کردن زیرساخت های لازم، اتباع خارجی و گردشگران سلامت هیچ مانعی برای دریافت دارو نداشته باشند.

گنجی بیان کرد: با توجه به محدود بودن بودجه ‌نظام سلامت، افزایش هزینه‌ها و فشار سنگین به این حوزه در راستای کنترل هزینه‌ها، به نظر می رسد نظام سلامت راهی جز درآمدزایی و مستقل شدن برای عبور از این وضعیت ندارد.

وی افزود: فعالیت مراکز درمانی در سطح بین‌المللی و در راستای جذب گردشگر سلامت که می توان آن را دروازه توسعه نظام سلامت دانست، گام مهمی در راستای رونق اقتصاد سلامت خواهد بود.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of