• جمعه / 7 اردیبهشت 1403 / 18:03
  • دسته‌بندی: اخبار ایران
  • کد خبر: 10415893
  • خبرنگار : 2

کرسپی بادمجان خوشمزه و کم هزینه

کرسپی بادمجان

کرسپی بادمجان

بادمجون دو عدد بهتر دلمه و گوشتی باشه یا قلمی فرقی نداره ولی سعی کنید زیاد دونه نداشته باشه
دو عدد تخم مرغ
نصف پیمانه ارد
نصف پیمانه پودر سوخاری یا پودر نون (من کناره های نونم که خمیره میزارم خشک بشه بعد اسیاب میکنم عالی )
ادویه هم نمک و ادویه مادر بزرگ که من دارم دستورشم گذاشتم (شما زردچوبه و فلفل و پودر پاپریکا ) و پودر اویشن هر چی که دوست دارید

بادمجونهارو خلالی یا حلقه ای کنید فقط قطر داشته باشه که خشک نشه موقع سرخ شدن مهم
با پوست یا بدون پوست کاملا اختیاری
دو تا تخم مرغ خوب هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاد
بادمجونهاتون بعد خلال کردن ی شوک یخ بدید بعد داخل تخم مرغ بغلطونید بعد داخل ظرف ارد و پودر و ادویه مجدد داخل زرده و بعد داخل ظرف ارد این کار باعث میشه لایه دور بادمجونتون زخیم تر بشه و کرسپی تر بشه
بعدم در ظرفی که روغن حسابی ریختین و خوب داغ شده بندازید تا شناور بشه و خوب سرخ بشه بعدم از روغن بکشید داخل ظرفی که ی چند تا دستمال کاغذی گذاشتین روغن اضافیشو بگیره

و در نها یت با سس مورد نظرتون نوش جان کنید
خواص پوست بادمجان

پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین.که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی مقابله می کند.
یک فنجان ‏بادمجان خرد شده ۳۵ ‏کالری ، ۰ گرم چربی، ۸ گرم کربوهیدرات، ۲.۵ گرم فیبر و ۰.۸۳ گرم پروتئین دارد.
ویتامین های موجود در بادمجان شامل پتاسیم، آهن، فولات، ویتامین K و ویتامین C است.
پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین.که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی مقابله می کند.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of