انتقال آب از کارون و دز، خوزستان را منهدم می‌کند

نماینده مردم شهرستان دزفول گفت: بی‌تدبیری و تصمیم نابخردانه‌ی دیگر درخصوص خوزستان، انتقال آب استان است. برداشت بی رویه آب از سرچشمه‌ رودهای دز و کارون ممکن است مشکل کوتاه مدت شما را ظاهرا حل کند، اما جلگه زرخیز خوزستان را منهدم می سازد.

سید احمد آوایی نماینده مردم شهرستان درفول در مجلس شورای اسلامی امروز در صحن علنی مجلس اظهار کرد: امروز مردم ایران تحت تاثیر فشارهای اقتصادیی هستند که بیش از تحریم‌های خارجی، ناشی از انباشت سال‌ها سوء مدیریت و سیاست‌های غلط اقتصادی است.

وی افزود: تنها راه نجات کشور، تکیه بر توان داخلی و استعدادهای بی‌نظیر خدادادی و حل مشکل سوء مدیریت در کشور است. اگرچه استفاده از سیاست خارجی به عنوان یکی از ابزارهای رفع موانع، موثر است، اما نباید راه حل مشکلات کشور را در خارج از مرزها و در انتخابات های خارجی جستجو کرد.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت: باید همه‌ی ارکان نظام در یک بسیج عمومی، تلاش نمایند تا گره‌هایی که به هر دلیل در امر تولید ایجاد شده است را باز نمایند. گره‌هایی همچون ضوابط و قوانین دست و پاگیر که عامل فرسایش چرخ دنده‌های توسعه و پیشرفت کشور می‌شود، واردات بی رویه برخی اقلام، که کمر تولید داخلی را می‌شکند و رونق تولید را به رکود، بیکاری، ناامنی، فقر، فساد و فحشا تبدیل می‌کند. گره‌هایی همچون مدیران فاسد، ناکارآمد، محافظه کار و غیر جهادی که چیزی جز سربار برای کشور نیستند.

خوزستان منبع مولد ثروت کشور است

وی در خصوص مشکلات استان خوزستان تصریح کرد: مشکلات خوزستان بایستی برای تک تک ما نمایندگان مردم، از بالاترین اهمیت برخوردار باشد، چرا که خوزستان منبع مولد ثروت کشور است. خوزستان به تنهایی می‌تواند همه مشکلات مردم ایران را رفع نماید. استان خوزستان می‌تواند انبار غله ایران باشد ولی این دشت بزرگ به دلیل کم توجهی، با کمتر از ۵۰ درصد استعداد خود مورد بهره برداری قرار می‌گیرد زیرا با امکانات، فناوری و دانش ۵۰ سال پیش اداره می‌شود. در حال حاضر بهره‌برداری نادرست از این مواهب، عنوانی جز کفران نعمت نمی‌تواند داشته باشد.

سید احمد آوایی بیان کرد: دشت خوزستان که در آن میلیون‌ها تن محصولات غذایی تولید می‌شود و می‌توانست مهمترین قطب صنایع غذایی، نه تنها در کشور بلکه در غرب آسیا به دلیل مجاورت با کشورهای عربی باشد، بخاطر عدم سیاستگذاری کلان، مجبور است تا محصولات خام خود را با نازلترین قیمت به بازار عرضه کند و یا در مواقع فراوانی تولید، دفن کند.

وی عنوان کرد: چنانچه وزارتخانه‌های کشاورزی و صمت اراده‌ای برای چنین سیاست مبارکی داشته باشند، مدیران شهرستان دزفول آمادگی کامل برای تاسیس یک منطقه ویژه اقتصادی با رویکرد صنایع تبدیلی کشاورزی را دارند و تردیدی نیست که یک منطقه ویژه کشاورزی، خوزستان را از بن بست فعلی نجات خواهد داد.

انتقال آب خوزستان تصمیم نابخردانه دولت

آوایی اذعان کرد: بی‌تدبیری و تصمیم نابخردانه‌ی دیگر درخصوص این استان، انتقال آب خوزستان است. برداشت بی رویه آب از سرچشمه‌ رودهای دز و کارون ممکن است مشکل کوتاه مدت شما را ظاهرا حل کند، اما جلگه زرخیز خوزستان را منهدم می سازد. ما نمایندگان خوزستان بر خود وظیفه می دانیم که از هر کوششی در جهت جلوگیری از چنین خیانتی به نسل‌های آینده دریغ نکرده و از رئیس محترم سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حاکمیتی موضوع، جداً می خواهیم با ما همراهی نماید و مانع چنین اقدام غیرکارشناسی‌ شود.

نماینده مردم شهرستان دزفول گفت: علاوه بر اینها، اعتبارات استان خوزستان نیز در شأن و طراز خوزستان نیستند و همان مقداری هم که تخصیص داده می‌شود، محقق نمی‌گردد. وضعیت جاده‌ها و راههای خوزستان بالاخص در مناطق روستایی که یکی از مراکز تولید ما محسوب می‌شوند، آنچنان غیر استاندارد است که تبدیل به نقاط مرگ آور شده‌ان. در شهر ما دزفول، یک پل به نام میانرود که از لحاظ پدافند غیرعامل و بار ترافیکی بسیار اهمیت دارد، ۱۸ سال است که هنوز درجا می‌زند.

ارزیابی دولت از عملکرد استاندار خوزستان چیست؟

وی ادامه داد: نکته بعدی که در ارتباط با استان خوزستان باید بگویم مدیریت ضعیف برخی مسوولان فعلی این استان است. انباشتگی مطالبات به حق مردم دزفول و عدم پاسخگویی مسوولین استان بر دوش من سنگینی می‌کند. اقدامات عامدانه استاندار بر علیه مردم مظلوم دزفول، جای هیچ توجیهی مبنی بر سهوی بودن خطاها باقی نگذاشته است.

احمد آوایی تصریح کرد: من نمی‌توانم باور کنم که عمق فاجعه مدیریتی که در استان خوزستان واقع شده از نظر هیئت دولت پنهان باشد. ارزیابی ایشان از عملکرد استاندار خوزستان چیست؟ آیا اداره استان مهم خوزستان برای اعضای هیئت دولت آنقدر بی ارزش و کم اهمیت است که اینگونه دفع الوقت می‌کنند و سرنوشت این استان را که به سرنوشت کل کشور گره خورده به باد فراموشی سپرده‌اند.

وی با اشاره به چند مورد از سوء تدبیر استاندار خوزستان گفت: ضعف در مدیریت سیلابها، مشکل فاضلاب، هزینه کرد نامناسب منابع استان، عدم توسعه راه‌های استانی و… فقط بخشی از سوء مدیریت استاندار خوزستان است که بر اساس گزارش ارزیابی حوزه بازرسی وزارت کشور، ضعیف ترین عملکرد را در بین استانها داشته است و متاسفانه، این مردم نجیب خوزستان هستند که تاوان این سوء مدیریت‌ها را می‌پردازند.

سو تدبیر استاندار باعث کشته شدن چند جوان بی‌گناه شد

آوایی عنوان کرد: دیگر سوء تدبیر استاندار در رابطه با نزاع بر سر نصب تابلوی ورودی شهر دزفول است که منجر به کشته شدن چند جوان بیگناه و غارت دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول شد که فرهیختگان هر دو شهر، آن واقعه شوم را نتیجه بی‌تفاوتی و بی‌تدبیری استاندار خوزستان در اجرای قانون و تامین امنیت می‌دانند که این رفتار منجر به تشویق اوباش و غارتگران به ایجاد ناامنی و ریختن خون بیگناهان شد. عملکرد استاندار به گونه‌ای بوده است که مردم می‌گویند دولت از نصب تابلوی ورودی دو شهرستان عاجز است.

وی افزود‌: این در حالی است که مرز قانونی هر دو شهر طی مصوبات سال ۷۲ و ۷۶ وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی مشخص شده و شورای تامین استان طی مصوبه ای در شهریور ۹۸ حکم به نصب تابلوها طبق محدوده قانونی داده است.

آوایی ادامه داد: باتوجه به استنکاف استاندار خوزستان از اجرای مصوبات متعدد قانونی، ناچار به ارائه تذکر به شخص رییس جمهور شدم تا مردم این دو شهرستان بیش از این تاوان انفعال غیرقابل توجیه، در راستای نصب تابلوی ورودی دزفول و اندیمشک را نپردازند و اتفاقات تلخ سالهای گذشته تکرار نگردد.

وی عنوان کرد: اینجانب به نمایندگی از مردم شهرستان دزفول مجددا از وزیر کشور میخواهم تا دستور دهند در اسرع وقت با اعمال حاکمیت، تابلو ورودی هر دو شهرستان در محل قانونی نصب گردد.

احمد آوایی بیان کرد: در خاتمه بر خود فرض می‌دانم که از مسوولان امنیتی کشور بالاخص فرمانده ناجا تشکر نمایم که درجه نیروی انتظامی شهرستان دزفول را ارتقاء بخشید و امیدواریم که با تخصیص نیروی انسانی و امکانات و تجهیزات لازم، مردم ما شاهد برقراری امنیت مطلوب باشند.

صفحه اینستاگرامی اهوازنوین را دنبال کنید

https://instagram.com/ahvaznovin_news?igshid=akh83av84lfc

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of