پلمب ۴۴۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در اهواز

رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز از پلمب ۴۴۰ مرکز تهیه، توزیع مواد غذایی و امکنه عمومی در ۹ ماهه اول سال خبر داد.

به گزارش اهواز نوین، مهران احمدی بلوطکی، اظهار کرد: به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا در رستوران، اغذیه فروشی، سوپرمارکت، نان فانتزی، آشپزخانه، مرغ فروشی، نانوایی، مشاور املاک، پوشاک فروشی  با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی استان در ۹ ماه نخست سال ۴۴۰ واحد و در هفته اول دی ماه نیز بالغ بر ۱۸ واحد پلمب صورت شدند.

وی ضمن هشدار به تمام مراکز متخلف، افزود: تشدید تیم‌های بازرسی و نظارتی از اصناف در دستور کار کارشناسان سلامت محیط قرار گرفته است و ضمن احترام به حق و حقوق صاحبان اصناف با متخلفین برخورد خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: علاوه بر رعایت پروتکل‌های مرتبط با پیشگیری از بیماری کرونا رعایت سایر موازین بهداشتی از جمله بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، تجهیزات و بهداشت ساختمان در تمامی صنوف به ویژه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی الزامی است و متصدیان نباید در هیاهوی کرونا سایر مقررات بهداشتی را نادیده بگیرند.

احمدی بلوطکی با تاکید بر لزوم استمرار نظارت‌ها و همکاری اصناف در اجرای محدودیت‌ها، بیان کرد: امیدوار هستیم صاحبان اصناف با نظارت اتاق اصناف تمام شیوه نامه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و ما را در حفظ سلامت شهروندان یاری کنند.

وی با ابراز ناراحتی از افزایش موارد پلمب و ارجاع به مراجع قضایی این رخداد را ناخوشایند عنوان کرد، افزود: هدف اصلی ما اصلاح از طریق آموزش و توصیه بوده و برخورد قهریه را برای افرادی که توجهی به توصیه ها نمی‌کنند اعمال خواهیم کرد.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of