اورژانس خوزستان بیش از ۴۰۰ ماموریت کرونایی انجام داد
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز گفت: ماموران این مرکز ۴۰۲ ماموریت مربوط به کرونا در مهر امسال درزیر مجموعه این دانشگاه انجام دادند.
به نقل از روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز ، دکتر فرهنگ کرهبندی بیان کرد: در مهر امسال بیش از ۶ هزار ماموریت انجام شد که یک هزار و ۵۱۴ مورد تصادفی و چهار هزار و ۷۹۸ مورد غیرتصادفی بود.
وی افزود: از جمله ماموریتهای مهم شامل اورژانس زنان ۸۹ مورد، قلبی ۴۸۴، تنفسی ۴۶۳ و مسمومیت ۱۳۳ مورد اعلام شد.
کره بندی ادامه داد: در این ماه، ۶ سورتی پرواز بالگرد اورژانس انجام شد که طی آن ۶ بیمار به مراکز درمانی اهواز منتقل شدند.
ماموران این مرکز در پنج ماه نخست امسال ۳۱ هزار و ۶۰۰ ماموریت انجام دادند که از این تعداد پنج هزار و ۳۴۳ مورد مربوط به بیماران کرونایی بود.
هم اکنون ۱۰۰ پایگاه اورژانس درحوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز فعال است.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز در خصوص علل ابتلای افراد به کرونا در یک هفته گذشته گفت: بررسیها نشان میدهد علت ابتلای ۵۴ درصد تماس فامیلی، ۱۸ درصد تماس شغلی، ۹ درصد تردد مکرر بیرون از خانه، هفت درصد شرکت در آیینهای عروسی و عزا، هفت درصد مسافرت درون استانی و پنج درصد نیز کارکنان بهداشت و درمان بودهاند.
وی در خصوص عوامل موثر در بروز موارد کرونا در۲ ماه اخیر در خوزستان گفت: برگزاری آیینهای ترحیم و عزاداری، برپایی جمعهای خانوادگی، تراکم بالای جمعیت در برخی بازارهای محلی و فروشگاههاای ارزان فروشی، ازدحام جمعیت در دفاتر پیشخوان و بانکها و سازمان ها از جمله این موارد است.
ابول نژادیان ادامه داد: بر اساس بررسی دانشگاههای معتبر دنیا ۶ تا ۱۲ هفته آینده پرخطرترین زمان بروز کرونا است چون پیک آنفلوآنزا در آبان شکل میگیرد یعنی یک و نیم و تا سه ماه آینده پرخطرترین زمان برای ابتلای همزمان کرونا و انفلوآنزا است.