۲ هزار تخت برای شرایط بحرانی کرونا در دزفول آماده شده است
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با تاکید بر لزوم آماده سازی برای روزهای سختتر مقابله با کرونا گفت: ۲ هزار تخت نقاهتگاهی با همکاری ادارات مختلف برای شرایط بحرانی کرونا در دزفول آماده شده که درصورت صلاحدید مرحله به مرحله از آنها استفاده خواهد شد.
امید بن عباس روز چهارشنبه بعد از نشست شهرستانی ستاد مبارزه با کرونا در جمع خبرنگاران دزفول افزود: طبق ماده ۶۸۸ قانون با افرادی که امنیت سلامت جامعه را به خطر بیندازند و در اجرای مصوبات شورای تامین برای مبارزه با کرونا کوتاهی کنند، برخورد قضایی میشود.
وی با تقدیر از تلاشهای شبانه روزی کادر بهداشت و درمان دزفول برای مقابله با کرونا از روزهای نخست تاکنون گفت: همه تصمیمات اتخاذ شده مبتنی بر نظرات کارشناسی و علمی دانشگاه علوم پزشکی است.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول افزود: اگر پیشگیریها انجام نشوند در بازه زمانی کمی با حجم گستردهای از بیماران بدحال مواجه میشویم که در این صورت تعداد آنها بیش از ظرفیت درمان خواهد بود .
وی با بیان اینکه به دنبال التهاب آفرینی و سلب آرامش جامعه نیستیم، اظهارداشت: اتخاذ تصمیمات سخت گیرانه به منظور کنترل بیماری کرونا است.
بن عباس با بیان اینکه تاکنون مشکلی برای تامین تجهیزات درمانی و بهداشتی نداشتهایم، افزود: تعطیلی بازار تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد و از دادستان تقاضا میشود بدون اغماض با متخلفان برخورد کند زیرا فعالیت به هر دلیلی توجیه پذیر نیست.
وی تردد به مناطق گردشگری سردشت و شهیون دزفول را ممنوع اعلام کرد و گفت: ضدعفونی و گندزدایی مکانهایی چون مساجد، سوپرمارکتها به صورت سخت گیرانهتر انجام میشود.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول از شهرداریها خواست شبها چراغ پارکها را خاموش و آب و سرویسهای بهداشتی را قطع یا تعطیل کنند و هیچ خدماتی به گردشگران ندهند.
وی گفت: برخی ائمه جماعات هنوز نسبت به برگزاری نمازجماعت اصرار دارند که تقاضا میشود رعایت کنند زیرا به صلاح نیست.
بن عباس افزود: اوقاف نیز باید به تعطیلی بقاع متبرکه نظارت کند و هیچ خدماتی ارائه نشود زیرا تعطیلیها به قوت خود باقی است و برگزاری مراسم عروسی، عزا و هرگونه تجمع تخلف است.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی موارد را رصد و با متخلفان برخورد کند و مسوولان دادگستری از مجریان حمایت و با متخلفان برخورد کنند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول گفت: ورود خودروها با پلاک غیربومی یکی از دغدغههای مردم دزفول بود که پلیس باید روزانه آنها را رصد کند ضمن اینکه برخی پلاکهای غیربومی ساکن دزفول هستند و انتشار برخی تصاویر در فضای مجازی نشانه کنترل نکردن نیست.
وی با بیان اینکه ساعت ۲۲ هر شب ضدعفونی معابر و خیابانهای دزفول انجام میشود، افزود: باتوجه به اینکه بیشترین آمار مبتلا به کرونا از بین کسبه و بازاریان بود تعطیلی بازار در دستور کار قرار گرفت.
بن عباس با اشاره به اینکه سن بیشترین افراد مبتلا به کرونا در دزفول بین ۳۰ تا ۷۰ سال است به جوانان توصیه کرد از منزل خارج نشوند و از ترددهای غیرضروری خودداری کنند.
وی گفت: باغ ویلاها و اماکن فرهنگی و تفریحی دزفول همچنان تعطیل هستند و تصمیمات سخت گیرانه برای مکانهای گردشگری اعمال میشود.
تعداد افراد مبتلا به کرونا در بیمارستان بزرگ شهرستان دزفول ۷۹ نفر است. ۴۶ نفر از این بیماران مربوط به دزفول، ۱۷ نفر از شوش، سه نفر از گتوند و ۱۳ نفر از خارج از محدوده زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول هستند.