تلاقی آب و فاضلاب خط قرمز آبفا

سرپرست شرکت آب و فاضلاب اهواز با اشاره به اینکه تلاقی آب و فاضلاب خط قرمز آبفا است گفت: نقاط تلاقی آب و فاضلاب در اهواز در حد بسیار کم بوده و خطری از این بابت وجود ندارد.

به گزارش اهواز نوین صادق حقیقی پور سر پرست آبفای هواز شامگاه چهارشنبه در حاشیه آئین کلنگ زنی چهار پروژه فاضلاب اهواز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در هر نقطه که کوچک‌ترین تلاقی آب و فاضلاب رخ دهد بهداشت سریع ورود می‌کند حتی در مناطقی مثل سیاحی و گلدشت که شبکه فاضلاب وجود ندارد نیز بهداشت به ما اطلاع می‌دهد.

صادق حقیقی پور گفت :از اردیبهشت ماه امسال تاکنون بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال پروژه فاضلاب در شهر اهواز کلنگ زنی شده است و حدود یکهزار میلیارد ریال دیگر باید برای پروژه‌های فاضلاب اختصاص یابد تا نقاط ریزشی فاضلاب در اهواز اصلاح شوند.

وی با اشاره به اینکه ۵۶ نقطه ریزش فاضلاب در اهواز شناسایی شده است افزود: امیدوارم با اصلاح این نقاط شهر اهواز را به حالت عادی بازگردانیم.

حقیقی پور درخصوص پروژه ایستگاه پمپاژ الهادی گفت: سطح فاضلاب در نقاط غربی اهواز همچون کیان، کوی علوی، شیخ بها و خشایار بالا است که دچار پس زدگی فاضلاب می‌شدند از سویی دیگر به دلیل نزدیکی شبکه آب و فاضلاب خطر تلاقی آنها وجود داشت.

وی با اشاره به برخی سنگ اندازی ها از سوی برخی افراد برای توسعه و اصلاح شبکه فاضلاب افزود: در برخی نقاط افرادی مانع اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب می‌شوند.

سرپرست شرکت آبفای اهواز ادامه داد: در الهادی یک ایستگاه پمپاژ داریم که ظرفیت آن کافی است اما خط خروجی توانایی انتقال فاضلاب را ندارد از همین رو اصلاح آن در اولویت کار قرار گرفت که امیدواریم تا پیش از شروع فصل بارندگی به اتمام برسد.

حقیقی پور با اشاره به پس زدگی‌های بزرگ فاضلاب در منطقه پردیس در زمان سیل توضیح داد: در ورودی منطقه چنیبیه حدود ۲ کیلومتر ریزش خط فاضلاب به دلیل فرسودگی داشتیم.

این پروژه‌ها شامل اجرا و اصلاح ۱۰ کیلومتر خطوط و انشعابات در منطقه کیانشهر، احداث یک باب ایستگاه پمپاژ و حدود سه کیلومتر خط تحت فشار در پردیس و رفع معضل خیابان‌های گلفام و گلبهار، اجرای دو کیلومتر خط تحت فشار در خروجی ایستگاه پمپاژ الهادی و اصلاح نقاط ریزشی در کوی مدرس بود.

سرپرست شرکت آبفای اهواز پیش از این با اشاره به اینکه برای ایجاد شرایط عادی آب و فاضلاب اهواز به زمان ۲ ساله نیاز است گفته بود: یکهزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در حوزه فاضلاب و یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال طرح در حوزه آب در دست اجرا است.

گفتنی است در شهر اهواز روزانه ۳۰۰ تماس با سامانه ۱۲۲ برقرار می‌شود که حدود ۵۰ مورد شکایت آب و ۲۵۰ مورد در خصوص مشکلات فاضلاب است.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of