۸۱۱ واحد مسکونی برای ساکنان محله منبع‌ آب اهواز ساخته می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: بر اساس تفاهم نامه ۳ جانبه‌ای که بین شرکت بازآفرینی شهری ایران، شهرداری اهواز و استانداری خوزستان منعقد شده، ۸۱۱ واحد مسکونی به منظور جابه‌جایی ساکنان محله منبع آب اهواز ساخته می‌شود.

رضا رضایی در خصوص مهمترین اولویت برنامه بازآفرینی در شهر اهواز، اظهار کرد: با توجه به تاکیدات وزیر راه و شهرسازی بر تولید مسکن و در راستای نیاز منطقه، تولید مسکن و جا‌به‌جایی ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی، در اولویت برنامه‌های بازآفرینی اهواز قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه مردم ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی در اهواز به دلیل ناپایداری منازل در معرض خطر جدی قرار دارند، افزود: بر اساس تفاهم نامه ۳ جانبه‌ای که بین شرکت بازآفرینی شهری ایران، شهرداری اهواز و استانداری خوزستان منعقد شده، ۸۱۱ واحد مسکونی به منظور جابه‌جایی ساکنان محله منبع آب اهواز ساخته می‌شود.

رضایی با بیان اینکه طرح پروژه محله منبع آب آماده و فعالیت‌های مربوط به آن آغاز شده است، اظهارکرد: هم اکنون این پروژه در مرحله آماده سازی زمین و انعقاد قرارداد است.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان اظهارکرد: هزینه عملیات اجرایی این پروژه ۲۰۰ میلیارد تومان است و در زمینی به مساحت ۲۲ هکتار در منطقه سپیدار اهواز احداث می‌شود.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه محله منبع آب ظرف یک ماه آینده آغاز می‌شود، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود انجام این پروژه دو سال به طول بیانجامد.

رضایی با تاکید بر ضرورت جا‌به‌جایی ساکنان این منطقه، گفت: اهالی منطقه منبع آب در معرض خطر جدی هستند و در خانه‌های ناپایدار زندگی می‌کنند که این خانه‌ها همواره در خطر فرو ریختن قرار دارند.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان ادامه داد: برنامه تولید مسکن و جا‌به‌جایی مردم ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی که در سال جاری آغاز شده، حرکت ارزشمندی در راستای کمک به مردمی است که توان خرید مسکن ندارند.

وی تصریح کرد: شرکت بازآفرینی شهری ایران از تمام ظرفیت‌های بازآفرینی، اراضی و تسهیلاتی که در اختیار دارد به منظور اجرایی شدن پروژه محله منبع آب کمک کرده و تفاهم نامه این قرارداد به امضای مدیرعامل این شرکت رسیده است.

رضایی خاطرنشان کرد: اراضی محل ساخت این پروژه را سازمان ملی زمین و مسکن تامین کرده و از اراضی در مالکیت شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز در مراحل ساخت استفاده می‌شود.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of