افزایش کشت ۱۸ هزار هکتاری چغندرقند در خوزستان

کشت محصول راهبردی چغندرقند در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در استان برای نخستین بار از برنامه مصوب پیش افتاد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: کشت مصوب چغندرقند در خوزستان در سال زراعی گذشته ۱۳ هزار هکتار بوده که امسال این سطح به ۱۵هزار هکتار افزایش یافت، ولی کشاورزان به این سطح زیرکشت قانع نشدند و با افزایش سه هزارهکتاری کشت این محصول، آن را به ۱۸هزار هکتار رساندند.
تورج نوروزی افزود: اقتصادی تربودن این محصول در مقایسه با گندم و ذرت و قراردادی بودن کشت آن با کارخانه‌های قند کشوردر افزایش سطح زیرکشت این محصول تاثیرگذار بوده است.
وی با بیان اینکه کشت چغندرقند از اوایل مهرماه شروع شده و هم اکنون به پایان رسیده، پیش بینی کرد در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ حدود ۱.۱ تا ۱.۲میلیون تن چغندرقند در خوزستان برداشت شود که طبق برنامه همه‌ساله، به کارخانه‌های قند کرمانشاه، اسلام آباد، همدان، اصفهان، قزوین، مرودشت شیراز، شهرکرد و قند شوش حمل خواهد شد.
نوروزی خاطر نشان کرد: ناکافی بودن کارخانه‌های قند درخوزستان و تحمیل هزینه سنگین حمل آن به سایر استان‌های کشوراز دغدغه همیشگی کشاورزان چغندرکار خوزستان است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: قرار است تا سال ۱۴۰۱ کارخانه قند دزفول با ظرفیت روزانه ۱۲هزار تن به بهره‌برداری برسد که کمک خوبی برای کشاورزان چغندرکار خوزستان خواهد بود.
مناطق دزفول، شوش، اندیمشک، شوشتر، بهبهان و اهواز از مناطق عمده کشت چغندرقند در خوزستان هستند.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of