افزایش دوربین های درون جاده ای در خوزستان
مدیر کل اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان عنوان کرد: افزایش اعتبارات نسبت به سال گذشته ٣برابر شده که از طرفی هزینه ها جهت رفع خسارات، نگهداری جاده ها بیشتر از تامین اعتبار است
به گزارش اهوازنوین، غلام عباس بهرامی نیا مدیر کل اداره راهداری و حمل و نقل استان صبح امروز در نشست خبری با اهالی رسانه به مناسبت هفته راهداری و حمل و نقل با اشاره به عملکرد این اداره در سال گذشته گفت: اعتبارات نسبت به سال گذشته ٣برابر شده که از طرفی هزینه ها جهت رفع خسارات، نگهداری جاده ها بیشتر از تامین اعتبار است لذا اولویت را بر موارد مهمتر قرار می دهیم. ضمن آنکه هزینه نگهداری جاده بین ۴ تا ۶ درصد ساخت است.
وی با اشاره به اینکه راهداری یک کار مستمر و ٢۴ ساعته است، عنوان کرد: پس از ایام سیل ضمن آنکه حدود ٨۵٢ میلیارد تومان به زیرساخت های استان وارد شد اقدامات زیادی در جهت رفع سیل چون بازگشایی و جلوگیری از انسداد محورها انجام شده است.
مدیر کل اداره حمل و نقل استان با توجه به اهمیت حمل و نقل گفت: به طور میانگین ٢ هزار و ٢۰۰ دستگاه کامیون جهت جابه جایی کالا از بندر امام به سراسر کشور تردد دارند که سعی در عدم مشکل و خسارت در محور های استان جهت سهولت در انجام حمل و نقل شده است..
بهرامی نیا با اشاره به گزارش پلیس که سهم جاده در تصادفات را زیر ١درصد اعلام کرده است گفت: سال گذشته ١۰ هزار کیلومتر خط کشی شده است، و حدود ١٣٢ نقطه پرحادثه استان شناسایی شده که با نصب تابلو علائم، چراغ چشمک زن، خط کشی نمایان می شود و هر ۵ سال یکبار بروز می شود. لذا یکی از معضلات اداره اینست که محور اهواز، حمیدیه، سوسنگرد، بستان و چذابه حدود ٧۰درصد از تابلوهای رانندگی و گاردریل ها به سرقت رفته است.
مدیر کل راهداری استان تاکید کرد که اداره راهداری در ایام سیل، اربعین، تعطیلات نوروز و در صورت بارش باران و ریزش کوه ها و لایروبی برف و تگرگ در جهت ارتقای ایمنی در غالب ٣۰۰ نفر در محورهای استان به صورت شبانه روزی در حال انجام وظیفه هستند.
وی با اشاره به ایام اربعین گفت: محورهای بین المللی چذابه و شلمچه در راستای ایمنی زائرین حدود ٨۰۰ کیلومتر خط کشی، نصب تابلوهای علائم رانندگی انجام شده است و حدود ٢۴ گیت ورود و خروج جهت ارتقای زائرین اضافه شده است.
بهرامی نیا با توجه به اقدامات انجام شده در این اداره استان گفت: با وجود ابلاغ اعتبار، پروژه هایی در غالب ٧۰ طرح چون راهها، در حاشیه رودخانه دز، کارون، کرخه شروع شده که تا پایان سال در صورت شرایط جوی پایان می رسد. وی در ادامه گفت: ٣ پاسگاه جدید پلیس راه در محورهای اهواز_سربندر، بهبهان_گچساران، ایذه_ لردگان(دهدز) احداث شده است.
در خصوص سیستم های حمل و نقل هوشمند در سال گذشته تعداد دوربین های نظارتی تصویری ١٢ عدد بوده است که به ۵۴ دوربین به صورت آنلاین در محورهای استان ارتقا می یابد.
وی افزود: در بحث تردد شمار ١۰۴ را به ١١۰ سیستم رسیده است. تعداد دوربین های ثبت تخلفات در حال افزایش ۵۰ دوربین دیگر با فواصل ١۵ تا ٢۵ بین هر دوربین است، که تا پایان سال آن را به ٧۵ دوربین افزایش می دهیم.
بهرامی نیا با اشاره به اینکه در سطح کشور رتبه اول مجتمع خدمات رسانی بین استان را داریم گفت: ۵ مجتمع دیگر آماده بهره برداری شده که جمعا ۴٨ مجتمع خدماتی رسانی در استان واقع می باشد.