انتصاب معاونان زن برای فرمانداران خوزستان
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با تاکید بر استفاده از بانوان در مناصب مدیریتی استان گفت: برای فرمانداران خوزستان معاون زن منصوب می شود.
به گزارش اهوازنوین ؛علیحسین حسینزاده یکشنبه در حاشیه مراسم تجلیل از بانوان پیشکسوت عرصه جهاد و مقاومت دوران دفاع مقدس در قرارگاه کربلا (گلف سابق) در اهواز، اظهار داشت: این تصمیم به دلیل سهم پایین زنان در مناصب مدیریتی استان اتخاذ شده است.
وی با بیان اینکه به کارگیری زنان در مناصب اجرایی در راستای الگوسازی از نخبگان جامعه است، افزود: در بحث اقتدار نظام جمهوری اسلامی بیشتر به دستاوردهای فیزیکی و عینی، اعم از نظامی و پزشکی توجه شده این در حالیست که پیامدها و دستاوردهای معنوی زیادی داریم که اقتدار نظام می تواند بیشتر از آنها نشات گیرد.
حسین زاده اضافه کرد: یکی از پیامدهای معنوی که در جامعه ما شکل گرفته و باعث اقتدار نظام شده ، سرمشق گرفتن از عاشورا و حماسه حسینی است که این الگو می تواند برای بشریت جاویدان شود.
وی ادامه داد: در این راستا برنامه ریزان کشور باید با استفاده از افراد فعال در این حوزه رفتاری و میدان فرهنگی، طرح ها و چارچوب هایی پیش بینی کنند و بانوان یکی از مظاهر همین سرمشق ها و الگوها هستند که باید در کارهای اجرایی بکارگیری شوند و این با نگاه فمنیستی بسیار متفاوت است.
حسین زاده همچنین در این مراسم با تاکید بر الگوسازی در حوزه های رفتاری در جامعه، گفت: در راستای سیاست های استانی و کشوری باید الگوهای مناسب اتخاذ شود و بانوان در حوزه فرهنگ عاشورایی و حماسه حسینی یکی از این سرمشق ها به شمار می آیند.
معرفی الگوهای ایثار
مدیرکل بانوان استانداری خوزستان نیز در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگاران، هدف از برگزاری آن را معرفی الگوهای ایثار و فداکاری در حوزه دفاع مقدس عنوان کرد.
سیده فرانک موسوی با اشاره به تقدیر از ۴۰ نفر از زنان فعال در دوران دفاع مقدس، افزود: پیام این برنامه این است که دفاع مقدس دنباله قیام عاشورای حسینی است.
وی اضافه کرد: اگر ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس نبودند، امروز شاهد آسایش مردم نبودیم و لازم است فداکاری های این افراد به نسل جدید منتقل شود.
مادران حسینی
همچنین معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر(عج) در این مراسم با اشاره به نقش زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: بانوان نباید نقش خود را دست کم بگیرند زیرا این زنان و مادران بودند که انقلابیون و رزمندگان را تربیت کردند.
سرهنگ پاسدار عبدالرضا حاجتی بخش هایی از وقایع انقلاب و جنگ تحمیلی را بازگو کرد و افزود: انقلاب اسلامی با خروج ایران از زیر سایه غرب در نظام دو قطبی دنیا و اعلام استقلال کامل در این نظام دوقطبی، معادلات منطقه را به هم ریخت، در حالی که قرار بود شکست اسلام را در قرن ۲۱ اعلام کنند و این دستاورد ، محسوس ترین پیامد انقلاب بود.
به گفته وی انقلاب اسلامی ایران نشان داد این انقلاب فرهنگی و انقلاب عقیده بود نه انقلاب نظامی.
وی بابیان اینکه فاصله بندر خرمشهر تا بندر بصره ۲۵ کیلومتر است افزود: وقتی صدام در ۳۱ شهریور ۵۹ به مرزهای ایران حمله نظامی کرد برای اشغال خوزستان در مدت سه ساعت برنامه ریزی کرده بود، این نقشه بر اساس محاسبات نظامی درست بود اما هیچگاه محقق نشد.
حاجتی اضافه کرد: صدام برنامه ریزی کرده بود که از سه منطقه شمالی، میانی و جنوبی به خوزستان حمله کند و ۱۷ نقطه از ارومیه تا بوشهر را در نظر گرفته بود که ظرف یک هفته کار جمهوری اسلامی را تمام کند، روی نقشه هایی که در سنگرهای عراقی ها پیدا کرده بودیم، خوزستان را عربستان عراق نوشته بودند اما همه این معادلات را فرزندانی که با نام امام حسین (ع) تربیت شدند، به هم زدند.
وی گفت: اکنون مشاهده می کنیم که مرز بین دو کشور باز شده و بدون ویزا تردد می کنند و پیاده روی اربعین با میلیون ها نفر انجام می شود.
رکوردی به نیت زنان جنگ
در ادامه این مراسم از همسر شهید فرجی زنگنه از شهدای حمله تروریستی اهواز، فاطمه رحیماویان عکاس حادثه تروریستی، اکرم کناری شناگر رکورددار خوزستانی و فردوس مجدیان رئیس اداره امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکربه بیان خاطرات خود پرداختند.
فاطمه رحیماویان عکاس خبرگزاری فارس درباره حادثه تروریستی ۳۱ شهریور در اهواز گفت: این اولین بار بود که به مراسم رژه رفته بودم و تا پیش از آن حتی صدای تیراندازی هم نشنیده بودم.
وی افزود: تنها چیزی که در زمان حادثه به ذهنم رسید این بود که عکس بگیریم، البته من فکر نمی کردم که عکس هایم دیده شود، چه برسد به اینکه بازتاب داشته باشد.
اکرم کناری شناگر رکورددار خوزستانی همچنین گفت: برای ثبت رکورد شنای ۶ هزار و ۴۲۸ ساعت به نیت تعداد زنان شهید در جنگ تحمیلی برنامه ریزی کرده ام.
وی افزود: رکورد قبلی شنای دست بسته به مدت ۱۷۵ ساعت بود که به نیت شهادت مظلومانه ۱۷۵ شهید غواص در جنگ بود.
در این مراسم از آلبوم عکس مادران شهدا به نام «ماه ناتمام» رونمایی شد.