روزانه ۳۵۰ تن گوشت مرغ در خوزستان تولید میشود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در سطح استان خوزستان ۸۱۹ مرغداری فعال وجود دارد که این مراکز تولیدی نیاز مصرف روزانه مرغ استان( ۳۵۰ تن) را تامین میکنند.
خدارحم امیری زاده، اظهار داشت: در سطح استان خوزستان ۸۱۹ مرغداری فعال وجود دارد که سازمان جهادکشاورزی به شکل دقیق بر فعالیت و سلامت گوشت تولیدی نظارت دارد.
وی افزود: مصرف روزانه مرغ استان بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ تن است که در حال حاضر با توجه به تعداد مرغداریهای فعال در استان و میزان جوجه ریزی زیر ۵۰ درصد این نیاز روزانه وارد بازار می شود و نگرانی بابت کاستی در این زمینه وجود ندارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان داشت: در حال حاضر کشور درگیر نبرد اقتصادی است، شیوع بیماری کرونا از یک سو تحریم ها و کمبودهای ظالمانه از سوی دیگر شرایطی استثنایی را در کشور رقم زده است و در این شرایط حساس باید محکم و با اقتدار با همکاری نهادهای نظارتی و قضایی بر تولید و توزیع گوشت مرغ نظارت کنیم تا در ایام پیش رو مردم با کمبودی مواجه نشوند.
وی تصریح کرد:مرغداریهای استان ظرف ۴۵ روز باید معادل میزان جوجه ریزی خروجی داشته باشند. برای نظارت دقیق بر میزان خروج مرغ از مرغداریها تا زمان تحویل به کشتارگاه باید تمام ماشینهای حمل مرغ علاوه بر مجهز شدن به دستگاه GPS در مبداء (مرغداری) و مقصد (کشتارگاه) نیز وزن کشی شوند.
امیریزاده گفت: بخش اعظم نظارت بر تولید و عرضه از وظایف سازمان جهاد کشاورزی است و وظیفه عمده این سازمان حمایت از تولید و تولیدکننده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: باید از تمام ظرفیتهای موجود از جمله ادارات تابعه، سپاه، بسیج و … در زمینه نظارت بر تولید و توزیع گوشت مرغ و برخورد قاطع با متخلفان استفاده شود.