آموزش قلیه ماهی معروف و پرطرفدار با دستپخت اصیل جنوبی ها

غذای خیلی خوش طعمی به نام قاتُق ماهی یا همون قلیه ماهی امتحان کردم که بهش حلا ماهی هم میگفتن قدیما؛

این غذا رو هم میشه با ماهی سرخ کرده درست کرد هم به حالتی که ماهی رو بعد از مرحله‌ی هفتم به صورت خام داخل این غذای خورشت مانند قرار بدی تا بپزه.
فرقِ بزرگ این دو روش هم تو اینه که در حالت سرخ شده ماهی منسجم و سالم درمیاد اما تو حالت پخت در خورشت ماهی تیکه تیکه و گوشتش در خورشت پخش میشه.
موادی که براش لازم داری:
پیاز
روغن
سیر رنده‌شده
نمک
زردچوبه
سبزی مخصوص (گشنیز و شنبلیله)
ادویه‌ی مخصوص (زیره، گشنیز، فلفل سیاه، میخک، هل، دارچین، زنجبیل و برگ مو)
فلفل قرمز
فلفل سیاه
رب گوجه‌فرنگی
گوجه‌فرنگی ریز رنده‌شده (پوره)
فلفل سبز تند
تمر هندی ترش
ماهی سرخو
آرد سوخاری ترکیبی (آرد گندم، زردچوبه، فلفل قرمز و زنجبیل، دارچین، تخم گشنیز، فلفل‌سیاه، زیره، میخک، و جوز هندی)

۱٫ تفت دادن پیاز و بعدسیر داخل روغن.

۲٫ اضافه کردن نمک و زردچوبه.

۳٫ ریختن سبزی (مخلوط گشنیز و شنبلیله) داخل قابلمه.

۴٫ هم زدن محتویات قابلمه هر چند دقیقه یکبار.

۵٫ اضافه کردن ادویه مخصوص خودشون.

۶٫ ریختن رب گوجه‌فرنگی، پوره‌ی گوجه‌فرنگی، فلفل سبز تند و تمر هندی ترشِ خیس خورده.

۷٫ ۱۰ دقیق زمان برای بجوش اومدن و بعد کم کردن حرارت به مدت ۳ ساعت.

۸٫ پوشاندن ماهی سرخو با آرد سوخاری و سرخ کردنش.

۹٫ قرار دادن ماهی سرخ‌شده در خورشت مخصوص به مدت ۲۰ دقیقه.

برچسب‌ها: